04/05/2020 Nieuwe huisarts in opleiding Dr. Sarah Lee Selleslagh

Op maandag 04 mei vervolmaakt Dr. Sarah Lee Selleslagh haar assistentschap huisartsgeneeskunde in onze praktijk tot en met het najaar van 2021. Zij werkte hiervoor reeds 1 jaar in de huisartsenpraktijk De Brugberg (Leuven) en reeds 6 maanden op de spoedgevallen dienst van AZ Diest. Zij vervoegt het artsen team in plaats van Dr. Anouk Tans, wiens opleiding erop zit in onze praktijk. Dr. Anouk Tans zal zich verder bijscholen in de huisartsgeneeskunde door een bijkomende 6 maanden stage op de spoedgevallen van AZ Diest. Wij willen haar hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaar en wensen haar veel succes.

Vanaf begin oktober krijgt de Groepspraktijk tijdelijk versterking van Dr. Couturier. Een collega die velen onder jullie reeds kennen. Hij vangt deels het zwangerschapsverlof van Dr. Merckx op en biedt daarna nog wat versterking gedurende de wintermaanden.