Raadpleeg hier uw labo in overleg met uw arts
Maak hier uw afspraak
Boek uw coronatest zelf indien u een HRC had

Nieuws
Nieuwe HAIO Dr. Van Gossum Lode
Griepprik 2021

Verlof
Zwangerschapsverlof Dr. Merckx 18/10/2021 – 11/02/2022
Tijdens het verlof vallen de beluurtjes van de arts in verlof weg en zal u worden doorverwezen naar een ander beluur.


UPDATE 13/09/2021
Vanaf 15 sept gaan we een nieuw digitaal tijdperk in wat betreft het voorschrijven van medicatie. Voorschriftjes worden niet meer standaard afgedrukt maar worden, via uw e-ID kaart, rechtstreeks doorgestuurd naar de apotheker. Het is daarom van belang dat wij, maar ook uw huisapotheek, geregeld uw identiteitskaart kunnen uitlezen.

Ik wil een afspraak maken, waar hou ik rekening mee?

Patiënten met symptomen zoals koorts, verkoudheid, hoesten, kortademigheid, hoofdpijn, diarree moeten ons telefonisch contacteren! Hetzelfde geldt voor mensen met een recent contact met een COVID-19 positieve persoon of een gezinslid van een COVID-19 positieve persoon. Gelieve hiervoor in de voormiddag tussen 8u-12u te bellen naar: 016/533810.
Kom altijd alleen naar uw afspraak, kinderen mogen vergezeld zijn van maximaal 1 gezonde volwassene.
Ontsmet uw handen grondig in de gang voor u binnenkomt en zet een mondmasker op.
Omwille van de enorme hoeveelheid testen die afgenomen worden is de uitslag van een COVID-19 test pas te verwachten na 24-48uur, te tellen vanaf de dag nà de test.Ik heb een voorschrift nodig

Door de toenemende telefonische belasting is het niet mogelijk al het papierwerk dezelfde dag klaar te krijgen. Hebt u een voorschrift dringend nodig gelieve hiervoor dan in de voormiddag te bellen (8-12u). Wij vragen om na 12 uur niet meer voor voorschriften te bellen. Omdat wij merken dat heel wat brieven niet afgehaald worden blijven de gevraagde voorschriften/documenten vanaf nu maar 2 dagen in het bakje zitten. Daarna worden deze weggehaald en niet opnieuw voorgeschreven.

Naar de toekomst toe zal er getracht worden geen voorschriften meer klaar te leggen. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van u en uw huisarts om voldoende voorschriften te voorzien als u op consultatie komt. Gelieve hier steeds een gewoonte van te maken en voor vertrek na te kijken wat u zeker nodig heeft.

Ik wil een arts spreken

Wij lassen dagelijks beluurtjes in zodat u uw vraag rechtstreeks aan een arts kan stellen. Tijdens de consultaties wordt er niet doorverbonden met een arts tenzij voor urgenties. Gelieve op het beluurtje van uw vaste huisarts te bellen, zo kan er correcte zorg en opvolging geboden worden.