Raadpleeg hier uw labo in overleg met uw arts
Maak hier uw afspraak
Een test nodig of naar de dokter?

Nieuws
Nieuwe HAIO Dr. Van Gossum Lode

Verlof
Dr. Schreurs 16/05/2022 – 25/05/2022
Dr. Merckx 13/06/2022 – 24/06/2022
Dr. Schreurs 26/06/2022 – 03/07/2022
Dr. Vandeput 03/08/2022 – 19/08/2022
Dr. Van Gossum 12/09/2022 – 23/09/2022
Tijdens het verlof vallen de beluurtjes van de arts in verlof weg en zal u worden doorverwezen naar een ander beluur.


Ik wil een afspraak maken, waar hou ik rekening mee?

!! Het komt steeds vaker voor dat patiënten een afspraak missen zonder deze te annuleren of ons op de hoogte te brengen. Het is jammer dat er op deze manier andere patiënten uw plaats niet kunnen innemen en soms moeten wachten tot de volgende dag.
Daarom voelen wij ons genoodzaakt de ‘No Show’-regel in te voeren.
De eerstvolgende consultatie bij uw dokter wordt u 20€ aangerekend, zonder tussenkomst van uw mutualiteit, of er zal u een brief worden opgestuurd met vraag voor betaling. Voor een dubbele afspraak zal 30€ aangerekend worden.
Indien er sprake is van overmacht (ziekenhuisopname, ongeval onderweg,..) houden wij hier uiteraard rekening mee.

!! Om onze kwaliteit van zorg hoog te houden hebben wij op heden een tijdelijke patiëntenstop tot 1 oktober 2022. Vanaf dan zal een 5e huisarts ons vervoegen, Dr. Sarah Lee Selleslagh, wat opnieuw extra ruimte zal bieden.

Ontsmet uw handen grondig voor je binnenkomt en zet een mondmasker op.
Heb je covid symptomen dan vragen wij om zoveel mogelijk een zelftest uit te voeren. Zo deze positief is en je toch een afspraakje nodig hebt, gelieve ons dan telefonisch te contacteren. Op deze afspraak wacht je altijd buiten of in de auto tot de arts je belt om binnen te komen.

Ik heb een voorschrift nodig

Door de toenemende telefonische belasting is het niet mogelijk al het papierwerk dezelfde dag klaar te krijgen. Hebt u een voorschrift dringend nodig gelieve hiervoor dan in de voormiddag te bellen (8-12u). Wij vragen om na 12 uur niet meer voor voorschriften te bellen. Omdat wij merken dat heel wat brieven niet afgehaald worden blijven de gevraagde voorschriften/documenten vanaf nu maar 2 dagen in het bakje zitten. Daarna worden deze weggehaald en niet opnieuw voorgeschreven.

Naar de toekomst toe zal er getracht worden geen voorschriften meer klaar te leggen. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van u en uw huisarts om voldoende voorschriften te voorzien als u op consultatie komt. Gelieve hier steeds een gewoonte van te maken en voor vertrek na te kijken wat u zeker nodig heeft.


Ik wil een arts spreken

Wij lassen dagelijks beluurtjes in zodat u uw vraag rechtstreeks aan een arts kan stellen. Tijdens de consultaties wordt er niet doorverbonden met een arts tenzij voor urgenties. Gelieve op het beluurtje van uw vaste huisarts te bellen, zo kan er correcte zorg en opvolging geboden worden.